!!!b1!!!
!!!b1!!!
دانشكده علوم و فناوري هاي زيستي
آزمايشگاه ها
آزمايشگاه پژوهشي
سلولي و ملكولي
ايمني آزمايشگاه ها
آزمايشگاه هاي آموزشي
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی و مولکولی
آزمایشگاه ژنتیک مولکولی
آزمایشگاه ایمنی شناسی
آزمایشگاه میکروب 1
آزمایشگاه میکروب 2 (زیست سلولی باکتری ها)
میکروبیولوژی محیط
آزمایشگاه باکتری شناسی 2
آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی
آزمایشگاه میکروبیولوژی غذایی
آزمایشگاه باکتری شناسی 1
اعضاي هيأت علمي
دانشجویان
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکتری
متن جستجو را وارد كنيد
دانشکده علوم و فناوری های زیستی
گروه زيست شناسي سلولي مولكولي و ميكروبيولوژي
آزمایشگاه زیست شناسی سلولی و مولکولی
آشنایی با دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی
رنگها و معرفهای مورد استفاده در آزمایشات زیست شناسی سلولی ومولکولی و دستور تهیه آنها
محلول سازی و آشنایی با انواع محلول ها
انواع سانتریفیوژ و کاربرد آن ها درعلوم مختلف
میکروسکوپ الکترونی گذاره یا ترانسمیشن ساختار وعملکرد و آماده سازی
نمونه جهت مشاهده
استخراج و خالص سازی هسته از کبد
آماده سازی و تثبیت بافت ها و تهیه لام های دائمی
تقسیم سلولی میوز
تهیه کاریوتیپ از سلول های خونی انسان
تهیه لام دائمی از پروتوزوئر ها
جداسازی و اندازه گیری قدرت حیاتی پروتوپلاست
جداسازی سلول های تک هسته ای لنفوسیت و منوسیت از
خون انسان
روش اندازهگیری سطح میدان دید میکروسکوپ و کاربرد آن
شمارش سلول های خونی
شناسایی کلی چربی ها و شناسایی اختصاصی چربی های اسیدی و خنثی در سلول
شناسایی کلی کربوهیدرات ها و شناسایی اختصاصی برخی از ترکیبات کربوهیدراتی در سلول
عنوان شناسایی ترکیبات پروتئینی و ترکیبات فنلی یا تاننها در سلول
تاریخ به روز رسانی:
1403/09/21
تعداد بازدید:
2483
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه اصفهان
می باشد.
کتابخانه مرکزی
سامانه پرداخت الکترونیک
اتوماسیون اداری
سامانه آموزشی و پژوهشی
پست الکترونیکی
راهنمای تلفن
یادگیری الکترونیکی
Powered by
Dorsa
Portal